Szakemberek

Segítünk kapcsolatba kerülni

Vizsgálat Ma Magyarországon több klinikán rendelkezésre állnak hozzáértő gerincsebész szakemberek, valamint a szükséges műtéti háttér, tudás, eszközök. A cél az érintett gyermekek minél korábbi diagnosztizálása, és kezelés alá vonása. A szakemberekkel való kapcsolatfelvételben szívesen segítünk.

Magzati diagnózis esetén a gerincsebész szakemberek valamelyikével igyekszünk összekötni a várandós nőt azért, hogy akár napokon belül sor kerülhessen egy rövid konzultációra. Ebben az esetben, kérjük itt vegye fel velünk a kapcsolatot:
info@gerincferdules.hu

A Vertebra Alapítvány minden hazai szakemberrel, műtéti központtal jó szakmai kapcsolatot ápol. A csigolyafejlődési rendellenesség miatt gerincferdüléssel élő gyermekek és felnőttek hatékony műtéti kezelése világszinten is prof. dr. Jeszenszky Dezső nevéhez köthető, aki az itthoni gerincsebészek mentoraként továbbra is segíti a magyar betegeket. A jelenlegi felkészültség az elmúlt néhány év rendkívüli fejlődésének következménye, korábban ennél jóval komplikáltabb volt ezen gyermekek ellátása. Ennek fejlődésnek rövid bemutatása egy hatperces kongresszusi előadásban itt elérhető (videó és szöveges formátumban is:
Megtekintés